2013-10-24

Nej, det går inte...

Even naar Svärdsjö, medicijnen halen, pakketje bij ICA afhalen, boek bij de bieb.

Ik sta om 11.47 bij de bieb, die tot 12.00 uur open is, dicht.

Ik sta bij ICA 10 minuten te wachten tot er iemand komt. Ik krijg het pakketje niet mee. Huh? Haar legitimatiebewijs. Hoezo, ik heb al tig pakketjes opgehaald voor Yvonne.  Mijn eigen paspoort voldeed altijd. Dat mocht niet, dat was fout. De mevrouw die mij altijd het pakketje meegaf stond er naast maar zei niks. Ik ben nu zover dat ik heel boos kan worden IN HET ZWEEDS! Zij hebben toch bedacht dat ik ze altijd mee kreeg?

Gelukkig was er bij de apotheek niemand vóór mij..

Dat 'even' naar Svärdsjö is wel 8km heen en 8km terug over een weg waar zelfs de Romeinen, tja, de Vikingen hadden geen wagens, nog niet over hadden willen rijden!

2 kommentarer:

  1. Om woest en radeloos van te worden. Maar met een andermans identiteitskaart kun je toch niets? Hopeloos allemaal. eva

    SvaraRadera
  2. Zo, ik ben uitgelachen over de Romeinen, maar de rest is serieus knap waardeloos. Waarom kijk ik hier niet vreemd van op? Omdat zulke dingen hier ook gebeuren. Ik kreeg wel eens een pakje voor Peter mee bij ICA met mijn paspoort. De Zweden durven geen verantwoording te nemen in het algemeen. Ik doel hier op de dame bij ICA die je voorheen wel pakjes meegaf. Is dit alleen boven Stockholm zo, of ook in het zuiden? Wie het weet mag het zeggen.
    Groetjes,
    Gon

    SvaraRadera