2013-10-04

Kvarstad, beslaglegging

Onze jongste zoon is verslaafd aan Minecraft. Overdag hebben we de tijden dat hij mag spelen vastgelegd. Hoe dat 's nachts zit weten we niet. 's avonds tijdens de laatste ronde slaapt hij altijd.
 
 Gisterochtend trof ik hem om 6.45 slapend op de bank aan. Met de laptop op schoot. Onze conclusie is dat hij 's nachts ook speelt. Maar hoe laat begint hij dan... Alle belangrijke onderdelen moest hij gisteravond inleveren. Telefoon ook? Ja, de telefoon ook. Daar was hij het kwaadst over. En niet zonder reden. "Mag ik nog even...." nee dus.
 
Hij is heel consequent en heeft alle tijden dat hij mag spelen in z'n telefoon heeft opgeslagen. Wij horen op de afgesproken tijden een muziekje voorbij komen. Hij zal ook de tijd dat hij 's nachts begint opgeslagen hebben, anders wordt hij niet wakker natuurlijk...
 
 
Om 5.15 ging het alarm van de telefoon af...
Valt nog wel mee dus.... :-)

1 kommentar:

  1. Oscar en Ronja vinden Minecraft ook geweldig, gelukkig nog niet 's nachts. Volgens mij komen ze Douwe ook wel eens tegen op de server van Tim en Stijn. Minecraft is duidelijk grensoverschrijdend leuk.
    Doesjka

    SvaraRadera