2013-09-30

Toch maar eens opruimen

 
Op de voorgrond: Zweedse werkwoorden...
Donderdag 3 test-D schriftelijk;
als ik die haal:
maandag 7 test-D mondeling.
En dan SAS of tot december weer D....

4 kommentarer:

 1. Va? Det behövs inte.... Jag kan faktiskt se bordet....

  :-)

  SvaraRadera
 2. Sterkte met leren en voorbereiden. Even een testje: weet je de verleden tijd van zingen, doen, gaan? Welke tafel? Kan je in het Zweeds schrijven: Het huis is rood. Het rode huis. De kleine huizen. Blauwe bessen. Welke blauwe ramen? Dezelfde blauwe ramen. Mijn kleine borden die ik eergisteren in de oude winkel zag.
  Nu zal die test niet in het Nederlands zijn maar het zijn wel van die dingen waar je steeds even bij na moet denken...tenminste ik wel, maar jij zal dit vast al wel heel goed beheersen, omdat je elke dag kan oefenen;-) in ieder geval heel veel sterkte bij de test ik zal voor je duimen! Slvk.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okay ik ken de proeftesten van het internet. Ik heb ze ook gemaakt. Je kan je de testen ook downloaden. Maar soms moet je wel een keus uit 2 of 3 maken om bijvoorbeeld de juiste vorm aan te kruisen waarmee ze je basiskennis van de grammatica testen. Dat geldt voor werkwoorden, bijvoeglijke naamwoorden, zelfstandige naamwoorden, bezittelijk voornaamwoorden. maar misschien komen die testen pas later. Grt, Slvk

   Radera
 3. @Marc: du har rätt, det gor bra så...
  @Slvk: In deze moderne tijd zien de testen er heel anders uit en daarbij is dit nog gewoon SFI, grotendeels algemene ontwikkeling. Straks bij SAS ligt de lat een stuk hoger, dan gaat het enkel om de taal! Tack för hålla tummarna!

  SvaraRadera