2013-09-01

Ondertussen bij ons

De buren hebben een nieuwe puls laten boren. Prima. Helaas kwam er bij ons vandaag geen water meer uit de kraan... Even later weer wel maar toen was het donkergrijs! Resten van de boorwerkzaamheden. Ze hebben bij het doorspoelen van de leiding het residu in onze waterlaag geperst. Wij kunnen ons water dus niet meer gebruiken als drinkwater... Ben benieuwd hoe lang het gaat duren voordat we weer schoon water hebben.

Overigens vonden de buren dat het allemaal ONS probleem was... En dat onze puls waarschijnlijk niet goed was want verkeerd geboord door een oud mannetje, een zwartwerker ook nog. Dus zonder bon en garantie? Niet door een ter zake kundig bedrijf? Precis!

Laten wij nou over een officieël boorprotokol beschikken van het bedrijf dat dit werk uitgevoerd heeft. Diepte, grondsoorten, diameter, etc. Waarom de buren dan een ander verhaal vertellen? Maar evengoed erg vervelend allemaal.

3 kommentarer:

 1. Wat ongelooflijk vervelend voor jullie. Wij hebben al heel wat probleempjes met ons water gehad, die nu redelijk opgelost lijken, maar dit gelukkig nog niet.
  Misschien moet je maar eens het bedrijf laten komen die bij jullie geboord heeft zodat zij het verhaal kunnen controleren en advies kunnen geven wat te doen. Ik hoop niet voor jullie dat het een een nieuwe put boen wordt en dan nog is het de vraag of dat zin heeft als de laag vervuild is. Laat misschien ook watermonsters nakijken om te zien of het water sterk verontreinigd is, wellicht kan je dan de gemeente inschakelen of een deskundigen van bodem en waterbescherming.jf

  SvaraRadera
 2. Nou, daar ben je dan lekker klaar mee! Wat waardeloos.

  SvaraRadera
 3. Het water begint al weer een normale kleur aan te nemen. Nog maar even een tijdje doorspoelen...

  SvaraRadera