2013-03-23

Het bloed kruipt....

 
Morgen even (nou ja even: 3 uur heen en 3 uur terug) naar een oldtimer Land Rover uit 1967 kijken. We zijn allemaal verliefd op dit model omdat shaun the sheep ook zo'n land rover heeft.
En het is handig om een traktor op het terrein te hebben. Dat is ook waar dit autootje oorspronkelijk voor ontworpen is. Het doel was dat de boer de Land Rover zowel voor zijn werk op het land gebruikte als om met het gezin naar de kerk te gaan.
 
Bij nader inzien besloten om het niet te doen. Er moet veel te veel aan gebeuren en dat maakt de zaak te duur. We wachten op een exemplaar dat wel rijdt want we moeten reëel zijn over de tijd die we hebben om het wagentje te restaureren.
 
Jammer, het was een leuke droom!
 
 

3 kommentarer:

 1. Al surfend (naar LandRover) kwam ik op jullie site terecht.
  Had deze ook op Blocket zien staan. Ik ben ook een LandRover fan en heb zelf een LR88 serie 2a van 1970 en woon ook in Zweden (Furudal)
  Vroeg me af of de Svenska LandRoverklubben een leuke club is, zag dat je daar lid van was
  Vrgr Bart

  SvaraRadera
 2. Hej! Geen idee of de slrk een leuke club is. Hier in Dalarna zijn ze vrij actief met 6-7 auto's op de maandelijkse bijeenkomst. Dat begint dan in een pizzatent waar ze allemaal 'middag' eten (dikke pizza) en daarna gaan ze een eindje rijden in de bossen. Ben nog niet verder dan de pizzatent geweest omdat mijn LR kuren had. Die zijn nu wel voorbij dus de 6e maart maar weer eens kijken. Furudal, dat is iets noordelijker van ons?

  SvaraRadera
 3. Oh ja.... Heb nog mijn 88 staan met gegalvaniseerd chassis.... Ook met pick-up dakje, maar ook met hard-top met klepjes ipv. achterdeur.
  Met 2.5 diesel (waarvan de dieselpomp lekt. Nee, niet de opvoerpomp, de injectiepomp).
  Zeer milieu vriendelijk. Wordt verkocht met bijbehorend mos rond de ramen.

  :-)

  SvaraRadera