2015-07-26

Dat schiet lekker (niet) op

Alle palen voor de balustrade aan de voorzijde staan er. Terwijl ik bezig was om ze te stellen zodat het hekwerk er niet als een soort midsommarmardröm uit gaat zien begint het langzaam te regenen. Zodat alles nat wordt zonder dat je het merkt. Totdat je echt moet stoppen omdat de haspels ook kledder worden.Voor vandaag is een hele grijze natte dag voorspeld. Vooruit dan maar weer. Deze zomer is het echt kwakkelen geblazen. Tot nu toe twee keer de bbq aan en misschien 5 echte bruikbare zomerse dagen gehad. Ik schrijf  'tot nu toe' omdat je altijd hoop blijft houden.Maar goed, als we de hoeveelheden regen van deze zomer de komende winter in sneeuw uitgekeerd krijgen dan zijn we maanden onbereikbaar...

Het gaat nu lekker onweren...


Tja.... Ryders on the storm
2 kommentarer:

  1. Tja, staat in schril contrast tot de zomer van vorig jaar! Vier keer zoveel regen als gemiddeld. Ik heb medelijden met al die kamperende mensen die hier bijv. vandaag bij regen en +12 op een camping staan. En de vooruitzichten voor deze week zijn slecht.

    SvaraRadera
  2. Ja, wij hebben de combinatie Zweden-Kamperen afgeschaft. Op z'n minst een stuga zodat je je ook nog kunt vermaken als het snertweer is. Wij huurden in Norrlia en Sälen een huisje en keken heel romatisch naar de regensluier buiten. Wij gingen kamperend heen en weer naar NL en werden dan meestal ook erg nat!

    SvaraRadera