2015-11-02

Vriendinnetje voor Blixt!

We keken zo eens rond op internet om een nieuw maatje voor Blixt te vinden. Die moet niet alleen zitten, dat is belangrijker dan wat wij er van vinden. Natuurlijk zochten we bij de huskies maar dat leverde niet direct iets bruikbaars op. De hond moet ongeveer even oud zijn en dan komt een puppie niet in aanmerking. En wat vonden we? Een kruising Saarloos-Wolfshond-Husky van 1,6 jaar! En nog wel een dame ook want met een heer wordt het matten met Blixt wie de baas is. De dame heet Arya en komt uit Arvika. En de knuffel van Arya heeft dezelfde kleur als Blixt, dus dat gaat zeker lukken! Het karakter van deze hond komt ons zeer bekend voor, geen probleem dus.


Arya moet een nieuw adres krijgen omdat haar baasje nooit thuis is en Arya dus voortdurend uit logeren gaat. De verkoper en wij rijden elk de helft naar Malung, is ook nog 2,5 uur, en daar moeten we dan de echte beslissing nemen. Die hebben we al genomen natuurlijk. Annabel in elk geval wel...

5 kommentarer:

 1. Fantastisch, ik ben blij voor jullie, maar vooral ook voor beide honden! Ik zou die snuiten wel eens willen zien. Veel geluk ermee!

  SvaraRadera
 2. Dabkje. Het lijkt misschien wat snel maar honden zijn geen mensen...

  SvaraRadera
 3. Geweldig dat jullie zó snel een nieuw hondje hebben kunnen vinden. Hoop dat alles naar wens zal gaan en zij zal het wel fijn vinden om niet meer van hier naar daar gebracht te worden elke keer. Succes ermee! Eva

  SvaraRadera
 4. Leuk! Misschien wel kleine hondjes in de toekomst? Een heel nest voor Annabel. Doesjka

  SvaraRadera
 5. Wat ontzettend fijn dat jullie er al geslaagd zijn om en andere hond te vinden. Hopelijk klikt het goed en kunnen jullie haar mee naar huis nemen.
  Sterkte met de reis naar Malung en terug. JF

  SvaraRadera