2014-07-14

Huis schilderen (2)

Nou ja, schilderen.... Zo ver is het nog niet. De voorgevel is nu schoon en droog. Het hout is hier en daar redelijk gescheurd. Eigenlijk zou het beter zijn om de panelen te vervangen maar daar hebben we geen geld voor. En je weet niet wat je tegenkomt als je de panelen sloopt. Over 10 jaar maar eens verder kijken.

 
De zijgevel heb ik vandaag gedaan... Toch wel erg hoog, helemaal in de nok. Daar zit de verf over het algemeen nog goed vast, komt ook bijna geen zon.


De achtergevel, met daarin de voordeur.... moet nog. Hier komt een afdak boven de trap. Zal wel schelen in de winter. Als ik tijd heb komt er ook nog een altan onder het afdak en schuift de trap op naar voren. Waarmee we dus weer sneeuw op de trap hebben liggen.....


De ander zijgevel hoeft gelukkig maar voor de helft want hier komt een overdekte altan, zeg maar het 'buiten eten' terras. Als er niet al te veel muggen zijn. Ik maak het zo dat we er eventueel ramen in kunnen zetten. Maar dan zit je niet meer buiten natuurlijk... Deze zijde hoeft trouwens niet geschilderd te worden dit jaar, komt geen felle zon en dus is de verf nog in prima staat!


(o ja, en je moet natuurlijk niet met de hoogste druk dwars door je muren heen spuiten!)

3 kommentarer:

 1. Wat een werk. Daar zullen heel wat potten verf in gaan. Doesjka

  SvaraRadera
 2. Je doet het nog grondiger als wij gedaan hebben, wat een werk. Wij hebben er gewoon een borstel overheen gehaald. Succes er mee.

  Gr. Ruud

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera