tag:blogger.com,1999:blog-4429505872167407713.post3942268528517101812..comments2023-06-26T13:30:00.569+02:00Comments on Hemma hos oss i Backabro: Strömming och rågbröd, Haring en roggebroodMadcaphttp://www.blogger.com/profile/05914777394639735311noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-4429505872167407713.post-35826892058266409872013-09-30T17:23:05.226+02:002013-09-30T17:23:05.226+02:00Lachen mag hoor, ik vind het zelf ook nogal suf! I...Lachen mag hoor, ik vind het zelf ook nogal suf! Ik ga het nog een keer proberen....Madcaphttps://www.blogger.com/profile/05914777394639735311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4429505872167407713.post-65630782079340382512013-09-30T17:00:34.380+02:002013-09-30T17:00:34.380+02:00Hier moest ik echt om lachen, sorry sorry :-).
Je ...Hier moest ik echt om lachen, sorry sorry :-).<br />Je moet je haring grillen op de ouderwetse manier, wel ontzouten in water als het saltströmming is. Als ie gegrild is kan je hem van de graat doen en enkel de zachte delen eten. Eten met aardappels met veel boter en mjukt tunnbröd. Wedden dat je hem dan wel lust en opnieuw koopt!<br />Smakelijk!<br />HildeAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4429505872167407713.post-77576643090958958502013-09-29T18:59:34.268+02:002013-09-29T18:59:34.268+02:00De Scandinavische haring zijn anders van samenstel...De Scandinavische haring zijn anders van samenstelling, en worden inderdaad anders behandeld. Ze zien er toch ook heel anders uit....! Kijk nu eens naar dat vel. Bv google, afbeeldingen Hollandse Nieuwe. Ze moeten ook 24 uur bevroren zijn geweest en lekker jong.<br />Deze haringen zijn om te bakken of zo....maar niet om zo te eten lijkt me. Dat roggebrood past er ook niet echt bij. Hollanse Nieuwe kunnen wel met Roggebrood maar lekkerder is met een broodje...Ach de zure haring van Abba komen in zoveel smaken dat is echt lekkerder dan die Zweedse haringen. Grt slvk (In Zweden).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4429505872167407713.post-69464753151246878442013-09-28T15:23:15.494+02:002013-09-28T15:23:15.494+02:00Deze waren niet eens zout...Deze waren niet eens zout...Madcaphttps://www.blogger.com/profile/05914777394639735311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4429505872167407713.post-80900186991946751772013-09-28T14:35:18.902+02:002013-09-28T14:35:18.902+02:00Drie jaar geleden probeerden we ze, gewoon bij ICA...Drie jaar geleden probeerden we ze, gewoon bij ICA gekocht geloof ik, en kochten ze nooit weer. Dik, vet en vele malen zouter zijn ze, inderdaad erg vies. Ik hoorde later dat je ze enkele uren in water moet leggen, zodat er wat zout uittrekt. We konden het zelfs niet opbrengen dat te proberen. Sindsdien houden we het maar bij de potjes van Abba. Voor degenen die ze niet kennen, het gaat hier niet om de popgroep, maar om een merk :-)). Gonnyhttps://www.blogger.com/profile/00938632255765761725noreply@blogger.com